Oldal kiválasztása
Borzas Masnis nyaklánc

A világ egyik legszebb elismerése, amikor váratlanul összetalálkozol az ékszereiddel😍🙏🏼

Bár nincs gyerekem, de így tudom elképzelni az érzést, amikor rájuk vagy a legbüszkébb a világon, és közben óriási elvárás van benned , hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból.
Úgy gondolom, megtették ami Tőlük telik💕 Ördög Nóra OhMyPearl nélkül is egy gyönyörű Nő, de elképesztően viselte a Bloody Bombshellt és a Borzas Masnis nyakláncot😌☺️❤️
OhMyPearl

– “ Milyen OhMyPearl -nek lenni szerelem nélkül?
– Nem vagyok szerelem nélkül !
– Tehát mégis van párod ?
– Nincs, de maga az OhMyPearl az, amibe szerelmes vagyok, és szerelmet ad, lángra lobbantja a szikrát, fenntartja a vibrálás.
– Mégis hogyan?
– A PearlGirljeim és az OhMyStone-jaim alkotják a mi rózsaszín felhőnket. Ők a támasz, a háttér , a stabilitás. Az én megtestesült álmom.
Aztán ott van a fotósom, az ötvösöm, az emberek akikre hallgatok és akik kézen fogva segítenek Nekem. Az Ő tehetségük, munkájuk iránti tiszteletem és szerelmem szimbolizálja a hűségem, otthont teremtenek a gondolataimnak amiket csak kevesen érthetnek, inspirálnak, támogatnak és helyt állnak, velem vagy nélkülem.
-Értem. Szóval Te ezzel kelsz és ezzel fekszel…
-Ez minden lélegzetvételem!”
OhMyPearl❤️

Minden Nőnek jár

LarymarÉkszereimmel a modern Nő klasszikus oldalát hangsúlyozom ki, így az ékszer hozzájárul hogy olyan Nővé váljon amilyen mindig is akart lenni.